Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noapte albă pentru salvatori: Iată în ce situații au intervenit - Foto

Salvatorii au intervenit noaptea trecută pentru a pompa apa care a inundat mai multe gospodării din țară.
Sputnik

CHIȘINĂU, 3 iun - Sputnik. Angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertaţi în această dimineaţă pentru a pompa apa din ogrăzi şi subsoluri, după precipitaţiile abundente înregistrate în timpul nopţii și dimineţii de 3 iunie.

De ajutorul pompierilor a fost nevoie în localitatea Măgdăceşti, raionul Criuleni după ce apa a pătruns într-o grădină particulară.

Fulgere, tunete și inundații: Consecințele ploii torențiale din Capitală - Video

Salvatorii au fost solicitaţi în oraşul Străşeni pentru a scoate apa din clădirea procuraturii. În Capitală, salvatorii au intervenit pe strada Cornului nr.11/1. Ploaia a pătruns în subsolul unui bloc locativ. În localitatea Porumbeni din raionul Criuleni pompierii au pompat apa din gospodăria unei persoane prevenind inundarea casei de locuit. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI monitorizează situaţia din ţară şi îndemnă oamenii să apeleze Serviciul 112 în situaţii de risc.