Accidente

Încă un incident aviatic: Avionul de la Londra a picat în gol - 14 răniți - Video

Pasagerii cursei British Airways au trăit clipe de groază atunci când aparatul de zbor a picat în gol fără niciun avertisment. Imaginile video au fost postate pe Internet.
Sputnik

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Un avion al companiei British Airways care efectua o cursă de la Londra spre Florida a trecut prin turbulențe severe, iar cel puțin 14 persoane au fost rănite, potrivit digi24.ro.

Secunde până la tragedie: Video din interiorul avionului care a ars pe Șeremetievo

Unul dintre pasageri a postat pe Internet imagini video din care se pot vedea urmările acestui incident: lucruri împrăştiate pe culoare şi plafonul avariat.

 „Scene incredibile în avion, avionul a căzut fără avertisment, mulți oameni s-au lovit de plafon,” a scris pasagerul la postarea sa.

Acum două zile, un avion de pasageri de model Suhoi Superjet 100 de pe cursa Moscova – Murmansk, a fost implicat într-o catastrofă aviatică

La doar 28 minute după decolare, nava a fost nevoită să aterizeze de urgență. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul a aterizat din a doua încercare. La aterizarea forțată însă motoarele au luat foc, iar flăcările au cuprins coada avionului. Din cele 78 de persoane aflate la bord, au supraviețuit doar 37.