Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum vor circula trenurile în perioada sărbătorilor de Paște

Începând cu data de 27 aprilie și până pe data de 5 mai, bugetarii vor avea cinci zile de vacanță. Aceste zile coincid cu perioada sărbătorilor de Paște și 1 mai – Ziua internațională a muncii, zi liberă în Moldova.
Sputnik

CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik. Responsabilii de la Întreprinderea de Stat ”Calea Ferată a Moldovei” (CFM) au anunțat că în perioada sărbătorilor pascale orarul de circulație al trenurilor nu se va schimba.

Cum vor funcționa spitalele în zilele de Paște și Paștele Blajinilor

”  Î.S. „Calea Ferată din Moldova” anunță că pe durata sărbătorilor pascale activează în regim obișnuit”, precizează instituția.

Călătorii care au întrebări legate de orarul de circulație a trenurilor, costul biletelor și alte detalii utile, pot contacta Biroul de informații al CFM la numărul (022) 833333.

Conform unei decizii de Guvern, zilele de 30 aprilie și 10 mai vor fi considerate zile de odihnă. Pentru ziua de 30 aprilie s-a muncit în sâmbătă din 13 aprilie. Ziua de 10 mai va fi recuperată pe data de 18 mai.

Zilele de odihnă și zilele de lucru în 2019>>>

Astfel, începând cu data de 27 aprilie și până pe data de 5 mai, bugetarii vor avea cinci zile de vacanță. Aceste zile coincid cu perioada sărbătorilor de Paște și 1 mai – Ziua internațională a muncii, zi liberă în Moldova.