Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ambasadorul american, în vizită la președente: Iată despre ce au discutat - Detalii

Potrivit președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, întâlnirea a avut loc la inițiativa părții americane.
Sputnik

CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Președintele Igor Dodon a avut o nouă întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereсk J. Hogan. De această dată ”la inițiativa părții americane”.

”La inițiativa părții americane, am avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, E.S. Dereсk J. Hogan. Am discutat un spectru larg de subiecte privind agenda relațiilor bilaterale, subliniind necesitatea consolidării acestora”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, oficialii au făcut un schimb de opinii cu privire la ultimele tendințe din politica internă a țării noastre, după aproape două luni de la alegerile parlamentare.

Președintele Dodon a subliniat importanța promovării relațiilor echilibrate cu partenerii Moldovei ”atât din Est, cât și din Vest, în baza statutului de neutralitate permanentă, ținând cont de interesele naționale ale Republicii Moldova”.