Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii cutremurătoare în cazul bebelușului găsit mort în parcul La Izvor

Poliția are două versiuni asupra cazului bebelușului găsit mort în lacul La izvor, între care că micuța a fost aruncată în apă de vie.
Sputnik

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Detalii cutremurătoare în cazul bebelușului găsit într-o pungă din plastic, pe malul lacului din parcul La Izvor.

Terifiant: O femeie a fost găsită moartă în câmp, alături de copilul ei nou-născut

Tinerii voluntari care făceau ordine în parc au declarat polițiștilor că li s-a părut prea grea punga pe care au luat-o pe malul lacului.

Aceștia au fost curioși să vadă ce se află în ea. Când au deschis-o au rămas îngroziți. În ea se afla un nou născut. Potrivit poliției, cadavrul se afla în apă în jur de trei zile. Deocamdată identitatea mamei încă nu a fost stabilită.

Corpul neînsuflețit al bebelușului se află la expertiza medico-legală pentru a stabili motivul decesului și dacă acesta era mort când a fost aruncat în apă sau s-a stins după ce a fost aruncat în lac.

Poliția a inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele, după ce cadavrul unei fetițe a fost găsit pe malul lacului din parcul la Izvor din Capitală.