Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Rusia: Serghei Lavrov s-a întâlnit cu reprezentanții marilor companii din SUA

Reprezentanții marilor companii americane au discutat cu ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, despre relațiile între Rusia și SUA.
Sputnik

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a avut o întrevedere cu un grup al membrilor Consiliului de Administrare, Camera de Comerț Americane în Rusia (AmCham), în funte cu președintele acestei organizații, Alexis Rodzianko, se anunță pe site-ul MAE de la Moscova.

Lavrov: Schimbul de mărfuri dintre SUA și Rusia este în creștere

La întâlnire au participat șefii reprezentanților unor companii precum “Johnson& Johnson”, “Caterpillar”, "Chevron", "ExxonMobil" și altele.

Printre subiectele centrale a discuțiilor au fost relațiile între Rusia și SUA, care trec printr-o perioadă complicată din cauza acțiunilor oficialităților de la Washington, punându-se accentul pe perspectivele cooperării economice.

Lavrov a menționat măsurile promovate în Rusia pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, subliniind posibilitățile largi pe care economia rusă le oferă antrenprenorilor și investitorilor americani.