Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pe final de meci, Moldova înscrie primul gol: Scor 1:4

Chiar dacă jocul a fost dominat de Franța, pe final de meci, echipa Moldovei a reușit să înscrie. Scor final 1:4 în favoarea oaspeților.
Sputnik

CHIȘINĂU, 22 mart - Sputnik. S-a încheiat meciul Moldova - Franța. Scor final 1:4 în favoarea echipei Franței.

Franţa a marcat primul gol în minutul 24, de Antoine Griezmann, din partida de fotbal Moldova-Franţa, care se desfăşoară la Chişinău, pe stadionul "Zimbru".

Franţa a marcat şi al doilea gol al partidei trei minute mai târziu, în minutul 27, autorul fiind Raphaël Varane, scorul devenind 0-2 pentru Franţa.

Moldova-Franța: Scorul cu care s-a încheiat meciul

A fost marcat şi al treilea gol al partidei, tot de naţionala Franţei, în minutul 36, scorul devenind 0-3 în favoarea oaspeţilor. Golul a fost marcat de Olivier Giroud. 

Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0-3 în favoarea selecţionatei Franţei.

A început repriza a doua. Selecţionerul echipei Moldovei a schimbat amplasarea pe teren a jucătorilor. Dacă prima repriză formatul de joc a fost 4:5:1, atunci în repriza a doua Spitidon a optat pentru 5:3:2.

Posesia mingii este în medie 30% la 70% în favoarea selecţionatei franceze.

Expert: Cum ar putea fi constituit cel mai potrivit guvern pentru Republica Moldova

Franţa a marcat golul cu numărul 4, autorul fiind Kylian Mbappé.

Scorul în minutul 87 al partidei creşte la 0:4 în favoarea Franţei.

Meciul de fotbal Moldova-Franța este evenimentul sportiv al săptămânii, acesta a captat atenția presei, comentatorilor sportivi și microbiștilor. Se anunță un meci fierbinte și deja fac prognoze. Moldova va juca cu campiona mondială, nu va fi deloc ușor să se impună.