Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele țării, Igor Dodon, va participa la Forumul Internațional din Azerbaidjan

În Republica Azerbaidjan are loc Forumul Internațional „VII Global Baku Forum 2019”.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în Republica Azerbaidjan pentru a participa la Forumul Internațional „VII Global Baku Forum 2019 – O Nouă Politică Externă”, care se va desfășura la Baku, în perioada 14-16 martie.

Igor Dodon s-a adresat cu un mesaj către popor și clasa politică

La lucrările Forumului vor participa președinți, prim-miniștri, miniștri, foști șefi de stat și de guvern, reprezentanți ai organizațiilor internaționale, cunoscuți politicieni și persoane publice din diverse țări.

În cadrul vizitei de lucru sunt preconizate o serie de întrevederi bilaterale cu oficiali de rang înalt, inclusiv cu președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliev.

„Participarea la un asemenea eveniment oferă Republicii Moldova noi oportunități de dezvoltare a relațiilor de prietenie și colaborare cu diverse state, în special în domeniul comercial-economic”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.