Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată cum poți economisi chiar 30 la sută din costul unei vacanțe, planificând-o corect

Pregătește-te de iarnă de cu vară și de sezonul estival din iarnă – spun specialiștii în domeniu
Sputnik

CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Pragmatismul face bine portofelului atunci când vine vorba de vacanțe. Deciziile spontane ne pot costa mult uneori. Această chestiune este valabilă și în cazul vacanțelor neplanificate din timp.

Care sunt cele 10 orașe recomandate pentru o vacanță sănătoasă

Dacă aveți de gând să mergeți la mare sau într-o altă destinație turistică, în această vară, e cazul să vă grăbiți să ajungeți la o agenție de turism, să vă rezervați o cameră într-un hotel și chiar biletul de avion, întrucât veți economisi o sumă frumușică.

Este recomandarea lui Marian Cebotari, directorul unei agenții de turism din Chișinău, care susține că de cele mai multe ori conaționalii noștri ezită să își planifice o vacanță. 

El susține că economiile pot ajunge chiar și la 25-30 la sută din totalul sumei și ar fi foarte bine să vă planificați vacanța pentru vară din lunile ianuarie-februarie.

"Asta ar însemna să economisești destul de mult. Cu toate acestea, există și acele oferte fierbinți pe care, dacă le prinzi, poți să-ți organizezi o vacanță la un preț convenabil", susține specialistul.  

Marian Cebotari mai spune că, deși se vorbește tot mai des că moldovenii o duc rău la capitolul bani, asta nu-i împiedică pe conaționalii noștri să meargă în vacanță chiar și de două ori pe an.

Autor: Tatiana Cebotari