Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Momentul producerii accidentului pe traseul Chișinău-Leușeni

Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.
Sputnik

Instituția prezidențială anunță că unul dintre autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timp ce se afla în misiune.

”Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire, și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos”, se menționează în comunicatul Președinției.

Igor Dodon oferă detalii despre mașina avariată din cortegiul prezidențial

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Poliția efectuează investigații și urmează să comunice public concluziile. Cortegiul prezidențial a mai fost implicat într-un accident rutier în toamna anului trecut. Acesta a avut loc în apropiere de orașul Strășeni.

În automobilul în care se afla președintele țării, Igor Dodon, împreună cu fiul său mijlociu și cu mama sa, s-a răsturnat după ce a fost lovit de un autocamion care se angajase într-o depășire neregulamentară.