Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Urmărire ca în filme: Drogat și fără permis la volanul unui Lexus – Video

Un tânăr de 25 de ani a fost oprit de Poliție pentru că a urcat la volanul autoturismului său fiind sub influența substanțelor narcotice.
Sputnik

CHIȘINĂU, 6 feb – Sputnik. Un bărbat a consumat substanțe narcotice și a urcat fără nicio ezitare la volan. Nu a reușit să ajungă prea departe pentru că a fost oprit de polițiști. Totul s-a întâmplat în data de 4 februarie la ora 21:00. Inspectorii de Patrulare au oprit un șofer care circula cu viteză excesivă. Oamenii legii asigurau securitatea circulației rutiere și fluidizarea traficului în orașul Cimișlia, direcția spre Comrat.

Beat la volan și fără permis de conducere: Cum a încercat un șofer să fugă de ofițerii INP

Polițiștii au observat un automobil de model Lexus care ”zbura” pe carosabil. Șoferul automobilului de lux a fost somat de polițiști să oprească însă acesta a ignorat indicațiile polițiștilor și a accelerat intenționat spre orașul Comrat.

Astfel, inspectorii de patrulare au pornit pe urmele acestuia. După o urmărire ca în filme, conducătorul auto a fost oprit forțat în orașul Comrat. Acesta a manifestat un comportament neadecvat față de oamenii legii. În urma verificărilor, s-a constat că la volanul mașinii era un bărbat în vârstă de 25 de ani, originar din Comrat. Acesta era privat de dreptul de a conduce orice autovehicul din motiv că a fost depistat anterior în stare de ebrietate la volan.

Totodată, în salonul mașinii a fost găsit un pachet ce avea în interior o masă vegetală de culoare verde, iar comportamentul șoferului era caracteristic unei persoane care ar putea fi sub influența drogurilor.

Acest fapt le-a dat de bănuit inspectorilor de poliție care l-au escortat la spital pentru expertiză narcologică, însă el a refuzat categoric să fie supus expertizei. Ulterior, a fost chemată grupa operativă, iar conducătorul auto a fost condus la Inspectoratul de Poliție Cimișlia pentru documentarea cazului.

Șoferul este documentat penal pentru refuzul de a trece testul narcologic și contravențional pentru depășirea limitei de viteză, nesupunerea agentului de patrulare și prin faptul că a condus mijlocul de transport fiind privat de acest drept prin hotărârea de judecată.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>