Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă comisă cu o deosebită cruzime în Rezina: Victima a murit peste zece zile

O crimă groaznică a fost comisă în raionul Rezine de către doi indivizi.
Sputnik

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Un locuitor al raionului Rezina a fost condamnat la 10 ani privațiune de libertate pentru tâlhărie, comisă cu o deosebită cruzime, asupra unui bătrân în vârstă de 78 de ani.

Cazul a avut loc în pe 21 iulie 2018, în satul Gordineşti, raionul Rezina.

Crimă șocantă: Un bărbat din Făleşti şi-a violat fiica vitregă minoră

Potrivit procurorilor, inculpatul, împreună cu o persoană neidentificată, a pătruns în casa bătrânului. Indivizii au bătut crunt victima şi i-au cerut toţi banii. La refuzul bărbatului de a le da banii, agresorii i-au aplicat câteva lovituri cu o bâtă în regiunea capului, după care au sustras din casă 1200 de lei, părăsind locul infracţiunii.

Bătrânul a fost găsit încă în viaţă de către vecini, declarând ca l-a recunoscut pe unul dintre atacatori. Peste câteva ore inculpatul, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut şi până la sentinţă s-a aflat în arest preventiv. Individul este din aceeaşi localitate cu victima şi anterior a mai fost condamnat.

Băutura le-a luat mințile: Au bătut un om până la ultima suflare – Detalii>>>

Peste zece zile, bătrânul a decedat la spital. Potrivit Raportului de expertiză judiciară medico-legală, moartea victimei a survenit în rezultatul insuficienţei cardio–vasculare acute, iar între leziunile pricinuite de atacatori şi deces nu există legătură cauzală.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.