Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Autoritățile nu au un răspuns privind cauzele năprasnicului incendiu de la Nisporeni

Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat trei versiuni preliminare a izbucnirii incendiului de la Brătuceni, Nisporeni.
Sputnik

CHIȘINĂU, 19 dec – Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a înaintat primele versiuni în cazul incendiului produs pe 18 decembrie 2018, într-o gospodărie din localitatea Brătuleni, raionul Nisporeni.

Trei persoane au sfârșit în codiții groaznice: Salvatorii nu i-au mai putut salva

După cercetarea statică și dinamică a locului de ardere, Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat trei versiuni preliminare.

Potrivit specialiștilor sunt luate în calcul următoarele ipoteze: prima - nerespectarea regulilor de exploatarea și utilizare a sobei de încălzit, a doua - scurtcircuit în rețeaua electrica, iar a treia versiune înaintată este imprudența în timpul fumatului.

După ce angajații IGSU vor stabili toate circumstanțele, Laboratorul experimental antiincendiar va înainta cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului din localitatea Brătuleni. În urma arderii produse într-o casă de locuit, trei persoane și-au pierdut viață printre care și un minor în vârstă de 6 ani.