Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Pericol major - Meteorologii mențin codul galben de ghețuș

Meteorologii mențin codul galben de ghețuș pe întreg teritoriul țării și anunță că astăzi vor cădea precipitații slabe sub formă de ploaie și ninsoare.
Sputnik

CHIȘINĂU, 17 dec – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat pentru astăzi precipitații slabe sub formă de ploaie și zăpadă în toate regiunile țării.

În același timp, temperaturile aerului vor varia astăzi ziua între +1.. -2 grade Celsius în nordul țării, -1.. +2 în centrul Republicii Moldova și 0.. +3 grade Celsius în sud.

Vom menționa că în zilele următoare gerul se va înăspri, astfel că deja mâine vom avea noaptea -5.. -7 grade Celsius, iar miercuri și joi mercurul în termometre va coborî până la -9 grade Celsius.

Prognoza meteo: Pericol major - Meteorologii mențin codul galben de ghețuș

În aceste condiții meteorologii mențin codul galben de ghețuș pe întreg teritoriul țării, care a intrat în vigoare ieri. În funcție de evoluția fenomenelor, SHS va actualiza acest mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare.