Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

George Soros le cere deputaților din SUA să monitorizeze reţeaua de socializare Facebook

Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros cere parlamentarilor americani să monitorizeze reţeaua Facebook după ce compania a confirmat că a folosit serviciile agenției de relații publice Definers Public Affairs pentru a cerceta date despre miliardarul american.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Directorul pentru comunicații de la Facebook, Elliot Schrage, a recunoscut că a folosit serviciile agenției de relații publice Definers Public Affairs, pentru a cerceta date despre cei care au criticat Facebook, inclusiv despre George Soros.

Din acest motiv, fundațiile lui Soros au cerut parlamentarilor americani să monitorizeze rețeaua socială, informează FoxNews.

Erdogan - acuzare în adresa lui Soros: Folosește bogățiile sale pentru a distruge națiuni

„Cunosc și am aprobat decizia de a utiliza serviciile companiei Definers și ale unor companii similare”, a spus Elliot Schrage.

Managerul de comunicare al Facebook a explicat, de asemenea, că utilizarea serviciilor acestei agenții a fost motivată de necesitatea de a creşte influența companiei.

Într-un sondaj lansat pe 14 noiembrie, The New York Times a susținut că Facebook a cerut agenției de relații publice Definers Public Affairs să efectueze o campanie de blamare la adresa miliardarului George Soros, care a criticat rețeaua socială la începutul acestui an.