Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Putin și Trump nu au discutat la Paris despre un schimb de vizite

Potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Putin și Trump nu au discutat la Paris despre un schimb de vizite
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și liderul SUA, Donald Trump, nu au abordat la Paris tema unui eventual schimb de vizite, a comunicat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus, citat de RIA Novosti.

„Nu, nu s-a discutat. Tema schimbului de vizite nu a fost abordată, s-au înțeles doar ca să discute detaliat, eventual în Argentina”, a spus Preskov răspunzând la rugămintea de a preciza dacă la întrevederea de la Paris a fost discutată posibilitatea ca președintele Putin să accepte invitația de a merge la Washington în viitor.

Internauții discută despre cum s-au salutat Putin și Trump - Foto

Anterior a fost făcută publică informația că Donald Trump a avut o discuție fructuoasă cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu liderul Franței, Emmanuel Macron, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel și cu alți lideri mondiali, în cadrul activităților de la Paris consacrate centenarului de la încheierea Primului Război Mondial. Această declarație a fost făcută de Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al liderului de la Casa Albă.

Anterior, Putin a comunicat că a reușit să discute cu Trump în timpul aflării sale la Paris.

„Da”, a spus Putin, răspunzând la întrebarea jurnaliștilor dacă a reușit să discute cu Trump. La întrebarea cum a decurs discuția, președintele Federației Ruse a răspuns: „Bine”.