Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Numărul victimelor exploziei din sectorul Râşcani este în creștere

Una dintre persoanele rănite în urma exploziei din sectorul Râşcani din Chişinău a decedat la spital. Informaţia a fost confirmată pentru reporterul Sputnik de către Viceprimarul Nistor Grozavu.
Sputnik

CHIŞINĂU, 7 oct — Sputnik. În urma teribilei explozii care s-a produs sâmbătă noaptea într-un bloc situat în Bulevardul Moscovei, 11, două persoane au murit pe loc, iar una a decedat ulterior la spital.

Nistor Gozavu: Toți sinistrații vor fi evacuați - Video

Informaţia a fost precizată în cadrul şedinţei care a avut loc la Pretura Râşcani, comunică reporterul Sputnik.

O mamă şi copilul ei au murit sub dărâmături. Una dintre cele şase peroane rănite a decedat ulterior la spital din cauza traumatismelor grave. Printre răniți se află și un salvator.

Şeful Inspectoratului General Situaţii de Urgenţă, Mihail Harabagiu, a menţionat în cadrul şedinţei că explozia a afectat apartamentele de la etajele 14-18 din scara şase a blocului. Oamenii au fost evacuaţi.

Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев

 

Locatarii din apartamentele afectate au mers pe la rude, iar cei are nu au procedat astfel — 15 persoane — au fost cazați la Spitalul Sfânta Treime din strada Alecu Russo din Capitală.