Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angelina Jolie și-a arătat adevărata față - toți au înmărmurit de groază: Foto

A fost dezvăluit misterul care a durat mai bine de un an pe Instafram. Presa a aflat cine se ascunde în spatele "sosiei" iraniene a cunoscutei actrițe hollywoodiene. Veți fi șocați când veți privi fotografiile.
Sputnik

CHIȘINĂU, 18 sept- Sputnik. În Iran, femeile nu au prea multe posibilități ca să se afirme, însă tânăra iraniancă Sahar Tabar a reușit să facă acest lucru. Ea devenit extrem de cunoscută pe Instagram datorită machiajului său înfiorător, din cauza căruia mulți au comparat-o cu victimele anorexiei, iar alții — cu "zombi" din filmele de groază.

Utilizatorii rețelelor de socializare au observat imediat similitudinile dintre machiajul iraniencei ăi trăsăturile Angelinei Jolie — asemănarea caricaturală cu starul hollywoodian este evidentă.

Tânăra însă este machiată atât de iscusit în fotografii încât cei mai mulți au crezut că aceasta este adevărata față a Saharei Tabar, iar iranianca este una dintre "vedetele Instagramului" care suferă de anorexie din cauza tendinței de a corespunde actualelor standarde de frumusețe.

La insistența abonaților săi de pe Instagram, Sahar Tabar a cedat în cele din urmă și a postat o fotografie în care este fără machiaj, așa cum arată în realitate. Iată cum arată de fapt tânăra cunoscută drept "Angelina Jolie de Iran", fără cosmetică și fotoshop.

Astfel, toți s-au putut convinge că tânăra iraniancă este destul de drăguță și nu este nici pe departe excesiv de slabă.
Sahar Tabar a comentat însă că regretă puțin că misterul a fost dezvăluit. Ea a recunoscut că, înaintea de publicarea fotografiilor în chip de "Alina Jolie", acestea erau prelucrate în fotoshop.

La sfârșitul anului trecut, iranianca a ajuns eroină a numeroase materiale publicate de sursele media din întreaga lume. Ea a spus în glumă că și-a făcut peste 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie, iar presa a luat de bună gluma acesteia. Ulterior, tânăra a recunoscut că a făcut o farsă și că nu s-a așteptat la un asemenea efect.