Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția vine cu detalii: Cine este suspectul în cazul dublului omor de la Botanica

Un tânăr a fost reținut în cazul dublului omor de la Botanica.
Sputnik

CHIȘINĂU, 3 sept — Sputnik. Un tânăr de 20 de ani este principalul suspect în cazul dublului omor de la Botanica. În urma măsurilor de investigație, poliția l-a reținut pe tânăr. Acesta este din raionul Cantemir.

Iată câți minori au fost condamnați pentru omor în 2017

Amintim că doi prieteni au fost găsiți fără suflare într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei. Descoperirea terifiantă a fost făcută de mama unuia dintre băieți. Femeia a descoperit crima când s-a întors acasă. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că fiul ei plecase încă de sâmbătă la aniversarea unui apropiat. În aceiași zi a plecat de acasă și ea.

Unul dintre bărbați a fost înjunghiat în piept, iar altul avea o tăietură adâncă la gât. La moment, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili cu exactitate din ce cauză a survenit moartea bărbaților.

Poliția a pornit o cauză penală pentru omor. Potrivit legislației în vigoare, persoanele care au comis o astfel de infracțiune riscă pedeapsa cu închisoarea de până la 20 de ani. Oamenii legii întreprind măsuri de investigații pentru identificarea și reținerea celor care au comis crima.