Accidente

O actriță vestitiă a fost împușcată de poliție

Acrtița care a fost împușcată de oamenii legii avea doar 49 de ani și a devenit celebră după ce s-a filmat într-un vestit serial.
Sputnik

CHIȘINĂU, 1 sept – Sputnik. Actrița, cunoscută publicului din rolul asistentei medicale Wendy Goldman, pe care l-a jucat în filmul ”Spitalul de Urgență”, alături de George Clooney, a fost împușcată mortal de poliția din Pasadena, în urma unui conflict. Libertatea. ro scrie că, Vanessa Marquez a murit la vârsta de 49 de ani.

Cutremurător: O polițistă și-a împușcat mama, iar bebelușul ei, găsit cu răni grave la cap

Vanesa Marquez se confrunta cu probleme psihice de mai multă vreme și nu era prima oară când poliția o vizita. Astfel, polițiștii din Pasadena au fost chemați la locuința acesteia de vecini, deoarece actrița părea că suferă de convulsii și avea un comportament ciudat. Aceasta a refuzat controlul și a amenințat polițiștii cu o armă. 

Fosta parteneră de film a lui George Clooney a îndreptat către aceștia un pistol ce părea automat, refuzând comunicarea. În final s-a dovedit că arma era doar o replică performantă a unui pistol automat, însă era cu aer comprimat. Pentru că nu a răspuns la avertizările polițiștilor, Vanesa Marquez a fost împușcată mortal.