Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Primarul de la Cricova spune dacă își ia adio de la Primărie sau mai vrea încă un mandat

Primarul de Cricova, Valentin Guțan, conduce localitatea încă de pe vremea URSS, din 1987
Sputnik

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, Valentin Guțan a povestit cum a reușit să se mențină în funcție atâta timp, ce au însemnat pentru Moldova, în opinia lui, cei 27 de ani de la declararea Independenței și cum s-au reflectat schimbările la nivel local.

Astfel, Valentin Guțan a menționat că a reușit să se mențină în funcție opt mandate la rând datorită faptului că a înțeles la timp că un primar trebuie să acționeze și să lucreze în folosul localității și a oamenilor care trăiesc acolo. Mai mult, primarul de la Cricova menționează că a fost ”scump” în declarații electorale și nu le-a promis oamenilor din localitate lucruri imposibil de realizat.

Întrebat dacă își mai dorește un mandat, Valentin Guțan a declarat că va candida și anul viitor pentru această funcție, iar dacă localnicii vor considera de cuviință, îl vor vota pentru a noua oară.