Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O mașină cu cinci persoane la bord s-a aprins din mers la Căușeni

Incidentul a avut loc în această noapte în apropiere de satul Cârnățeni, raionul Căușeni. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, toate persoanele aflate în vehicul au reușit să iasă la timp.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Un autoturism  în care se aflau cinci persoane, printre care și un copil de doar un an, s-a aprins din mers. Incidentul a avut loc în această noapte în apropiere de satul Cârnățeni, raionul Căușeni. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, toate persoanele aflate în vehicul au reușit să iasă la timp din mașină.

Autoturismul de model ”Ford Focus” venea din Ucraina spre Chișinău. 

Incendiu puternic în această dimineață: O fabrică de mobilă, cuprinsă de flăcări

Pompierii din raionul Căușeni au reușit să lichideze incendiul în cel mai scurt timp, însă autoturismul a fost distrus în totalitate de flăcări. 

Potrivit informației preliminare, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Toate circumstanțele și cauza finală a producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. 

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 31 situații de risc.