Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mama și fiica, ucise la Soroca, au fost arse de vii

Cele două femei au fost bătute și arse de vii. Criminalul și-a recunoscut pe deplin vina.
Sputnik

CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. Oamenii legii au prezentat astăzi detalii cu privire la dublul omor de la Soroca, o mamă și fiica sa, de 42 și respectiv 15 ani, fiind ucise. 

Șeful Direcției combaterea crimelor grave din cadrul IGP, Igor Zglăvuță, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, organizată în după-amiaza zilei de joi, că trupurile celor două au fost găsite într-o pădure din satul Dumbrăveni, Soroca. Cadavrele erau carbonizate și greu de recunoscut. Identitatea acestora a fost stabilită în urma expertizelor medico-legale. 

Asasinat la Soroca: o mamă și fiica acesteia au fost omorâte în cel mai barbar mod

În urma măsurilor întreprinse de poliție, a fost reținut și autorul crimei, un tânăr de 22 de ani. Acesta și-a recunoscut vina pe deplin. 

”Și, strigător la cer, bănuitul a recunoscut și omorul unei adolescente care a dispărut în anul 2012”, a declarat Zglăvuță. 

Șeful Direcției combaterea crimelor grave a precizat că bănuitul le-a luat pe cele două, mamă și fiică, cu mașina sa să le ducă la Soroca, iar în drum spre centrul raional au fost omorâte cu sânge rece.

”În timp ce a fost incendiate, ele erau în viață. Inconștiente, dar în viață. Minora a avut un contact sexual cu acesta înainte de a fi omorâtă”, a declarat șeful Direcției combaterea crimelor grave.

Bănuitul este reținut și dacă va fi recunoscut vinovat de instanță riscă ani grei de pușcărie.