Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Așa ceva nu a mai văzut nimeni: Sânii unei chinezoaice luminează - Video

Inginerul și bloggerul chinez Naomi Wu a uimit internauții cu noul ei costum: atunci cânl îl îmbracă, sânii fetei luminează din interior ca o lampă. Un truc magic? Nu! Secretul este mult mai simplu decât pare.
Sputnik

CHIȘINĂU, 2 aug — Sputnik. Naomi Wu, inginer chinez și blogger, cunoscută pe inernet ca „SexyCyborg”, a creat un costum în care pieptul „strălucește” ca o lampă. Într-un videoclip postat pe YouTube, fata povestește cum i-a venit această idee și cum a realizat-o.

Naomi a mărturisti că s-a inspirat dintr-un videoclip de pe platforma Reddit, în care o femeie, care avea implanturi mamare siliconice, le făcea să „lumineze” cu ajutorul unei lămpi puternice.

Fiind un inginer profesionist și pasionat de îmbrăcămintea hi-tech, Naomi a decis să creezi acest „efect” prin noua sa invenție.

Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume uimeşte internetul

Pentru corset, fata a folosit țevi din fibră optică pentru ca lumina să fie vizibilă din toate părțile.

Bloggerul nu a vrut să ascundă țevile, care au devenit un accesoriu „cyberpunk” al costumului ei. Lanternele atârnă pe spatele fetei. Ea a adăugat, de asemenea, niște spoturi mici care iluminează inscripțiile pe picioarele ei.

Imaginile video, distribuite pe YouTube pe data de 31 iulie, au fost accesate deja de peste 80 de mii de ori.