Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pe o stradă din Capitală, traficul rutier va fi suspendat timp de o lună

Conducătorii auto care vor traversa zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.
Sputnik

CHIȘINĂU, 2 aug — Sputnik. În legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor, în perioada 2 august — 1 septembrie, va fi suspendat total traficul rutier pe strada 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Tighina.

Pretorii de sector, puși pe jar de primarul general interimar

În zilele de sâmbătă şi duminică, 4 şi 5 august, va fi sistată circulaţia transportului pe strada Ismail, intersecţie cu strada 31 august 1989, în direcţia cartierului Telecentru.

Astfel, în zilele de 4 şi 5 august circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Traseul liniilor de troleibuz Nr. 9 şi Nr. 13 se modifică:

Tur — de pe strada Ismail pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, strada Alexei Mateevici, strada Vasile Alecsandri, şoseaua Hânceşti şi în continuare pe traseele stabilite. Retur — pe traseele stabilite.

Traseul liniilor de microbuz Nr. 120, Nr. 169, Nr. 186 şi Nr. 191 se modifică:

Tur — de pe strada Ismail pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, strada Vasile Alecsandri, strada Bucureşti, strada Ismail şi în continuare pe traseele stabilite. Retur — pe traseele stabilite.

Chișinăul după potop: Iată cum ”soluționează” problema autoritățile municipale>>>

Traseul liniei de microbuz nr. 103 se modifică:

Tur — de pe strada 31 august 1989 pe strada Armenească, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit. Retur — pe traseul stabilit.