Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul, sursă de inspirație pentru scriitoarea Ofelia Martin

Scriitoarea originară din România Ofelia Martin a lansa volumul II al cărții "Sunt stea în universul călător" la Chișinău.
Sputnik
Chișinăul, sursă de inspirație pentru scriitoarea Ofelia Martin

În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, Ofelia Martin a mărturisit  că poemele ei poartă amprenta originalității, deoarece poeziile pe care le scrie o caracterizează și reprezintă propriul destin. Invitat la emisiune a fost și lectorul cărții proaspăt lansate Mihai Doloton, care a vorbit despre calitatea versurilor din această carte.

''M-am îndrăgostit de Chișinău și îmi place să mă aflu aici. Chișinăul este un oraș incredibil de frumos cu multă verdeață și clădiri înalte. Acest loc a devenit sursa mea de inspirație'', afirmă scriitoarea.

Totodată, Ofelia Martin a spus că prima poezie a scris-o pe când era adolescentă chiar la lecția de chimie. De atunci a îndrăgit această activitate și spune că își asumă absolut tot ceea ce creează.

Autor: Cristina Baș