Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil la Leova: O persoană a decedat, iar alta se află în stare gravă la spital

Un autovehicul a fost lovit violent de un tren într-un sat din raionul Leova.
Sputnik

CHIȘINĂU, 20 iun — Sputnik. Un microbuz a fost lovit ieri de un tren, pe trecerea la nivel cu calea ferată.

Accident grav la Orhei: Doi adulți și trei minori au ajuns la spital

Accidentul a avut loc în satul Cuporani, raionul Leova. Oamenii legii au stabilit că șoferul microbuzului, în vârstă de 58 de ani, se deplasa prin satul Cuporani, din direcția orașului Cantemir spre satul Tigeci, raionul Leova.

Presa locală scrie că, atunci când a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată (fără barieră), șoferul microbuzului a ignorat semnalul luminos care interzicea deplasarea și semnalul sonor al locomotivei.

Ca rezultat, microbuzul a fost tamponat lateral de tren. Garnitura era condusă de un mecanic în vârstă de 45 de ani și de un ajutor de mecanic în vârstă de 41 de ani.

În urma impactului violent, șoferul microbuzului, originar din satul Colibaș, raionul Cahul, și pasagerul, în vârstă de 58 de ani, locuitor al satului Cotihana, raionul Cahul, s-au ales cu diverse traumatisme.

Accident tipic în Capitală: Unii nu au habar cum se circulă pe un drum cu sens giratoriu>>>

Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Raional Cantemir, însă pasagerul a decedat din cauza rănilor. Șoferul microbuzului se află în stare gravă.

Poliția locală stabilește toate circumstanțele accidentului.

Трагедия в Леовском районе