Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Troleibuzele nu vor mai circula spre cartierul Telecentru

Primăria Capitalei instituie o linie temporară de autobuz care va circula spre cartierul Telecentru din municipiul Chișinău.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Din 14 iunie și până pe 25 august, o linie temporară de autobuz va asigura conexiunea între sectorul Centru și cartierul Telecentru al Capitalei.

Gata cu mașinile de taxi parcate haotic. Ce pune la cale Primăria Chișinău și Poliția

Aceasta este instituită din cauza lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada București. În această perioadă, troleibuzele nu vor ajunge în cartierul Telecentru.

Linia de autobuz „Centru — Telecentru" va avea următorul itinerar:

Strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni (Grădina Publică Ștefan cel Mare) — Alexandru Mateevici — Vasile Alecsandri — Șoseaua Hâncești — strada Miorița — Gheorghe Asachi — Vasile Alecsandri — Alexandru Mateevici — Mihai Eminescu — bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt — Mitropolit Bănulescu-Bodoni.

Pe această linie vor circula patru unități de transport, la un interval de zece minute, de la ora 06:00 și până la ora 21:50, iar costul călătoriei va fi de trei lei.

În perioada 14 iunie — 25 august, circulația rutieră pe strada București va fi închisă în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni și strada Pușkin. Linia de troleibuz Nr.3 va fi suspendată.

Itinerarul troleibuzului Nr.2 se va modifica astfel: de la strada Gheorghe Asachi troleibuzele vor circula pe strada Pan Halippa, Ismail, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Emisiunea ” Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Serafim Urechean>>>

Liniile de troleibuz Nr.10 și Nr.24 vor fi scurtate până la strada 31 August.