Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Consiliului Concurenței, despre monopolul asupra pieței de publicitate din Moldova

Există sau nu monopol pe piața de publicitate din Republica Moldova? Răspunsul la această întrebare a încercat să-l afle jurnalista Tatiana Cebotari de la membrul Plenului Consiliului Concurenței, Veaceslav Guțuțui.
Sputnik
Consiliului Concurenței, despre monopolul asupra pieței de publicitate din Moldova

După ce mai multe instituții media s-au arătat deranjate de faptul că în Republica Moldova ar exista monopol pe piața de publicitate, Consiliul Concurenței a declanșat o investigație pentru a vedea dacă acest segment al pieții este monopolizat.

"A fost declanșată o investigație. Mai multe detalii nu pot să vă ofer căci este secretul investigație. Nu pot să vă spun când va fi finalizată această investigație, dar există o echipă care colectează informații, ulterior în baza raportului de investigații vom realiza audieri cu părțile implicate și decizia finală va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenței", a declarat membrul Plenului Consiliului Concurenței Veaceslav Guțuțui, în cadrul emisiunii " Logica Puterii" de la Sputnik Moldova, moderată de Tatiana Cebotari.