Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Atenție, iată cum va fi vremea în ziua alegerilor

Ploi cu descărcări electrice - în nordul și sudul Republicii Moldova, în ziua de duminică, atunci când la Chișinău, Bălți dar și în alte localități vor avea alegeri locale noi. Dar nu și în centrul. Deci, locuitorii Capitalei vor putea să meargă liniștiți la secțiile de votare ca să-și aleagă primarul, fără ca să-și bată capul de vreme rea.
Sputnik

CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru duminică, 20 mai, ploi cu descărcări electrice pe tot cuprinsul țării, cu excepția raioanelor din centrul țării, inclusiv, municipiul Chișinău.

Prognoze alarmante: Cum va fi vremea în următoarele trei luni

Duminică în Capitală va fi cald: +20.. +22 de grade Celsius, presiunea atmosferică va fi normală, iar vântul va bate în direcția nord-vest, având o viteză moderată: 5-10 metri pe secundă.

Această vreme, doar că cu temperatura aerului în creștere, se va menține în raioanele de centru, dar și în cele de nord și sud, până joia viitoare, când maximele vor atinge +29 de grade Celsius. De vineri încep ploile, fără ca mercurul să coboare în termometre.

Dacă duminică în raioanele de centru va fi soare și frumos, atunci în cele de nor și sud va ploua cu descărcări electrice. Cel puțin asta au anunțat angajații Serviciului Hidrometeorologic de Stat.