Eurovision 2018: Casele de pariuri anunță favoriții

Trofeul celei de a 63-a ediții a concursului internațional de muzică Eurovision este disputat în această săptămână la Lisabona de 43 de țări. Mai aproape de finală, casele de pariuri anunță favoriții.
Sputnik

CHIȘINĂU, 10 mai — Sputnik. Cu câteva zile înainte de finala Eurovision 2018, programată pentru sâmbătă, casele de pariuri stabilesc clasamentul. Favoritul acestora este Eleni Foureira, reprezentanta Ciprului, cu piesa ”Fuego”.

Asta merită văzut! DoReDoS, la a doua repetiție pe scena Eurovision-2018

Alți concurenți bine plasați sunt Alexander Rybak din Norvegia, care a câștigat deja Eurovisionul în 2009. Dacă își va repeta isprava sâmbătă, interpretul, care aniversează 32 de ani exact în această zi, l-ar putea egala pe Johnny Legend, până acum singurul interpret care a câștigat acest concurs de două ori, în anii 1980.

Printre favoriții o mai găsim pe reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, campioană a spiritului #MeToo. Clasamentul a fost publicat pe site-ul eurovisionworld.com.

Ce poziție ar putea ocupa reprezentanții Moldovei la ediția Eurovision din acest an>>>

Aproximativ 40.000 de fani sunt așteptați în acest weekend la Lisabona pentru a asculta cântăreții care vor defila pe scena Altice Arena la finala difuzată live, în fața a puțin peste 11.000 de spectatori.