Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au mai rămas doar câteva zile: Nu trebuie să rataţi acest anunţ

Fiscul a anunţat un program de lucru special pentru Direcțiile de deservire fiscală și Centrul Unic de Apel ale SFS.
Sputnik

CHIŞINĂU, 28 apr — Sputnik. Contribuabilii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a depune la fisc declarația privind impozitul pe venit pentru 2017.

Amintim că Serviciul Fiscal de Stat a extins termenul de depunere a declarației privind impozitul pe venit și de achitare a obligațiilor suplimentare aferente venitului obținut, din anul precedent, până la data de 2 mai, ținând cont că data de 30 aprilie este zi de odihnă.

Declarația pe venit. Ce trebuie să știm când mergem la fisc

În vederea facilitării accesului la informații cu privire la procesul de prezentare a declarației pe venit, precum și a oferirii suportului tehnic necesar, Direcțiile de deservire fiscală ale SFS, precum și Centrul Unic de Apel al SFS (08000 15 25) vor activa în regim special:

• 30 aprilie 2018 — de la 08:00 până la 15:00;
• 2 mai 2018 — de la 08:00 până la 19:00.

Instituţia reaminteşte totodată că persoanele fizice cetățeni au posibilitatea de a depune Declarația atât pe suport de hârtie în cadrul direcțiilor deservire fiscală, cât și în formă electronică.