Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova a prezentat „eprubeta minciunii” inventată de Londra

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe din Rusia, Maria Zaharova, consideră că eliminarea postării din Twitter, de către cei de la MAE al Marii Britanii, reprezintă o “eprubetă a minciunii”.
Sputnik

CHIȘINĂU, 5 apr — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a publicat pe contul său de Facebook o postare din Twitter, pe care Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii a șters-o de pe contul său oficial. În mesaj se spunea despre existența unei legături directe între Rusia și incidentul de la Salisbury. Zaharova a calificat acest gest drept "o eprubetă a rușinii".

Șeful spionajului rus: SUA au participat la orchestrarea cazului Skripal

"Marea Britanie are propria ei eprubetă a rușinii. Aceasta este tweett-ul, eliminat de Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii, în care se afirmă că laboratorul Porton Down a stabilit că substanța cu care ar fi fost otrăvit Skripal ar aparține Rusiei. Niște mincinoși", a scris Zaharova.

MAE al Regatului Unit a recunoscut că a eliminat mesajul în care se afirma că țara de origine a agentul neurotoxic utilizat la Salisbury ar fi Rusia.