Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avion Air Moldova, nevoit să revină la sol din cauza unor defecţiuni

Probleme ieri pentru zborul Chişinău-Viena. Avionul companiei Air Moldova nu a ajuns la destinaţie, fiind nevoit să revină pe aeroportul Chişinău din cauza unei defecţiuni tehnice.
Sputnik

CHIŞINĂU, 10 mart — Sputnik. Un Airbus A320-233 al companiei Air Moldova, care urma să ajungă ieri dimineaţă la Viena, a efectuat o aterizare de urgenţă după ce a fost descoperită o defecţiune tehnică.

Avionul nu a reuşit să părăsească spaţiul aerian al Republicii Moldova, piloţii luând decizia să revină pe Aeroportul Chişinău, informează bloknot-moldova.md, cu referire la purtătorul de cuvânt al companiei, Mihaela Josan.

Un avion din Moldova era cât pe ce să se prăbușească la aterizarea în Roma-VIDEO

Aterizarea a fost fără probleme — nici pasagerii, nici membrii echipajului nu au avut de suferit. Pasagerii au ajuns la destinaţie cu o altă aeronavă.

Tototdată, Josan a declarat că nu ştie despre ce defecţiune anume este vorba.

Potrivit impacttv.md, ar fi vorba de acelaşi avion al companiei AirMoldova care, l-a sfârşitul lunii februarie anul curent, a rămas blocat pe Aeroportul Domodedovo. Aeronava ar avea o vechime de 20 de ani.