Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Când și unde se vor întâlni Putin și Macron

Următoarea întrevedere între Macron și Putin ar putea avea loc în luna mai, în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg
Sputnik

CHIȘINĂu, 2 feb — Sputnik. Președintele Franței, Emmanuel Macron, va participa în luna mai la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg. El ar putea să întreprindă însă și o vizită la Moscova. Întâlnirea președintelui francez cu liderul rus ar putea avea loc în luna mai, în capitala rusă sau la Sankt Petersburg, a comunicat pentru agenția RIA Novosti ambasadorul Franței la Moscova, Sylvie-Agnès Bermann.

„În timpul deplasării la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg președintele Macron ar putea întreprinde o vizită la Moscova. Întâlnirea bilaterală ar putea avea loc atât la Moscova, cât și la Sankt Petersburg”, a anunțat diplomatul francez.

Anterior, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a anunțat că Macron a acceptat invitația de a vizita Federația Rusă pentru a participa la lucrările Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.