Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiști de frontieră ucraineni, atacați de un moldovean

Un cetățean al Republicii Moldova a fost arestat Pentru comportament agresiv la punctul de trecere a frontierei
Sputnik

CHIȘINĂU, 12 ian — Sputnik. Polițiștii de frontieră de la Belgorod-Dnestrovsk au reținut un cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 34 de ani care a încercat să atace un polițist în timpul procedurii de control, au comunicat responsabili din cadrul Serviciului de Stat Grăniceri al Ucrainei.

Incidentul s-a produs în seara zilei de joi la punctul de trecere „Cuciurgan".

„În timpul procedurii de control la intrarea în Ucraina, un bărbat de 34 de ani, fiind într-o stare neadecvată, a încercat să atace un polițist de frontieră. Acesta a fost reținut pe loc. În timpul verificării obiectelor personale ale acestuia a fost depistat un pachet ce conținea o substanță de culoare cenușiu-verzuie, asemănătoare cu marijuana", precizează instituția într-un comunicat.

Polițiștii de frontieră au anunțat organele competente pentru ca acestea să investigheze acțiunile cetățeanului Republicii Moldova, care ar putea fi calificate drept o încălcare a articolelor 305 și 342 din Codul Penal al Ucrainei.