Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Patima de care suferea în tinerețe proaspătul director al CNA

Un videoclip postat pe youtube îl prezintă pe directorul CNA într-o ipostază, cel puțin, inedită. Vedeți ce făcea acesta când era încă foarte tânăr
Sputnik

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Bogdan Zumbreanu, cel care a câștigat recent concursul pentru funcția de director al Centrului Național Anticorupție, în tinerețe, era un împătimit de folclor.

Cineva a publicat pe youtube un filmuleț în care formația Plăieșii cântă pe scenă. Printre membrii ei este și Bogdan Zumbeanu, care cântă de zor cântece populare. Secvența a fost făcută de la aniversarea a 25 de ani de activitate artistică a acestui cunoscut ansamblu folcloric.

Presa a scris că acest colectiv artistic a fost fondat în 1989, la Palatul Republican al Copiilor și Tineretului din Chișinău, de către cunoscutul interpret de muzică populară Nicolae Gribincea. Din prima pleiadă de interpreți, toți bărbați, a făcut parte și Bogdan Zumbreanu, alături de Nicu Timofti, fiul fostului președinte al Republicii Moldova Nicolae Timofti, dar și de Andrei Stâncă, Ion Milii, Dorin Diaconu, Vitalie Șuiu și alții.