Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

„Trei până la patru luni”: Trump a făcut o declarație despre al treilea război mondial

Trump nu exclude declanșarea celui de-al treilea război mondial în câteva luni
Sputnik
CHIȘINĂU, 13 oct– Sputnik . Actualul guvern american ar putea începe un al treilea război mondial în câteva luni, această opinie a fost exprimată de candidatul american la președinție din Partidul Republican Donald Trump, vorbind la un miting de campanie din California, care a fost difuzat pe canalul YouTube RSBN .
„Practic, sunt îngrijorat pentru următoarele trei luni, în trei luni și jumătate până la patru luni, ne vom afla într-un război mondial din cauza oamenilor pe care îi avem (actualul guvern american - Ed.)”, a avertizat politicianul.
Anterior, Trump a declarat că rivala sa electorală Kamala Harris nu va putea preveni al treilea război mondial și, de asemenea, că, dacă va câștiga, Statele Unite se vor confrunta militar cu Rusia .
Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie. Partidul Democrat va fi reprezentat de vicepreședintele Harris, iar Partidul Republican de fostul președinte Trump.