Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Musk avertizează ce se va alege de SUA dacă Trump pierde alegerile

Ilon Musk. Foto de arhivă
Musk: dacă Harris câștigă, SUA va fi un stat socialist cu partid unic
Sputnik
CHIȘINĂU, 6 oct - Sputnik. Antreprenorul american, Ilon Musk, a declarat pe contul său din rețeaua socială X că SUA vor deveni un stat socialist cu un singur partid dacă candidatul republican la președinție Donald Trump nu va câștiga alegerile din noiembrie.
„Dacă Donald Trump nu câștigă, partidul "democrat" va legaliza atât de mulți imigranți ilegali încât nu va mai exista niciun stat federal care să se opună! America va deveni o țară socialistă cu un singur partid”, a scris Musk.
Anterior, corespondentul RIA Novosti a relatat că Musk a ieșit duminică să îl susțină pe Trump la un eveniment de campanie în orașul Butler, unde s-a încercat asasinarea fostului președinte în această vară.
Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie. Partidul Democrat va fi reprezentat de vicepreședintele Kamala Harris, în timp ce Partidul Republican va fi reprezentat de fostul președinte Donald Trump.