Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Ministrul israelian al Apărării a anunțat începutul unei noi etape a conflictului

Galant: Israelul a intrat într-o nouă fază de război, eforturile sunt concentrate în nord
Sputnik
TEL AVIV, 19 sep - Sputnik. Ministrul israelian al Apărării, Yoav Galant, a anunțat miercuri începerea unei noi etape a războiului și mutarea centrului de greutate al eforturilor militare pe frontul de nord.
„Suntem la începutul unei noi etape a războiului. Transferăm forțe, resurse și energie către nord... Nu am uitat de ostatici și nu am uitat de sarcinile noastre din sud - asta este datoria noastră și ne îndeplinim operațiunea (în nord - n.red.) este efectuată de toate autoritățile și se confruntă cu o sarcină clară și simplă - întoarcerea în siguranță a locuitorilor așezărilor din nord la casele lor”, a spus ministru, al cărui discurs a fost difuzat de canalele de televiziune israeliene.
Galant a remarcat, de asemenea, „rezultatele impresionante”, el a spus că au fost obținute de Forțele de Apărare Israelului (IDF) , Serviciul General de Securitate (Shin Bet) și serviciul de informații străine Mossad .