Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia și Tadjikistanul vor lupta împreună cu dezinformarea

Rusia și Tadjikistan intenționează să contracareze împreună falsurile din mass-media
Sputnik
DUSHANBE, 18 sep –Sputnik. Tadjikistanul și Rusia intenționează să contracareze în comun răspândirea dezinformării cu privire la relațiile dintre cele două țări în mass-media, a declarat Shokhin Samadi, șeful departamentului de informare al Ministerului de Externe tadjik, pentru RIA Novosti.
Potrivit acestuia, marți au avut loc consultări interministeriale tadjiko-ruse la nivelul șefilor departamentelor relevante ale Ministerului Afacerilor Externe din ambele țări pe probleme de sprijin informațional pentru activitățile de politică externă și colaborarea cu mass-media.
„Tadjikistanul și Rusia intenționează să contracareze în comun răspândirea dezinformării în spațiul media al celor două țări despre Rusia și Tadjikistan, legăturile dintre tadjik și rus, precum și pe tema relațiilor interetnice”, a spus Samadi.
„În timpul întâlnirii, a avut loc un schimb semnificativ de opinii cu privire la o gamă largă de probleme de interacțiune bilaterală, cu accent pe consolidarea în continuare a coordonării în domeniul spațiului politicii informaționale și să dezvolte o cooperare reciproc avantajoasă în formate multilaterale”, a adăugat el.