Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia are multe de făcut pentru a câștiga operațiunea specială, a spus Peskov

Peskov: Rusia mai are multe de făcut pentru a câștiga operațiunea specială
Sputnik
CHIȘINĂU, 9 sep - Sputnik. Rusia are încă multe de făcut pentru a câștiga operațiunea militară specială, a declarat pentru RIA Novosti purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.
Anterior, comandantul forțelor speciale Ahmat, generalul-maior Apti Alaudinov , a declarat că Rusia a câștigat deja o victorie în operațiunea militară specială.
„Mai sunt multe de făcut”, a spus Peskov când a fost întrebat dacă este de acord cu Alaudinov.
Rusia a lansat o operațiune militară specială în Ucraina pe 24 februarie 2022. Președintele rus Vladimir Putin și-a numit obiectivul „protecția oamenilor care au fost supuși abuzurilor și genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”. El a menționat că operațiunea specială a fost o măsură impusă, Rusiei „nu i s-a lăsat nicio șansă să facă altfel, au fost create riscuri de securitate astfel încât a fost imposibil să se răspundă prin alte mijloace”.