Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

În Occident, o imagine despre Rusia a umilit Europa

Jurnalistul Bose a arătat în poză problemele UE din cauza sancțiunilor împotriva Federației Ruse
Sputnik
CHIȘINĂU, 6 sep – Sputnik. Jurnalistul irlandez Chey Bowes a arătat pe rețeaua de socializare X cum afectează Europa sancțiunile împotriva Rusiei.
Volkswagen este kaput”, spune publicația.
La începutul lunii septembrie, serviciul de presă al guvernului german a declarat că industria auto germană se confruntă cu provocări dificile și necesită măsuri pentru creșterea competitivității. Ei au remarcat că industria auto este unul dintre principalii piloni ai creșterii și prosperității țării, dar acum au apărut dificultăți cu aceasta.

Volkswagen a declarat marți că nu exclude disponibilizări și închiderea producției în Germania pentru a economisi bani. Astfel, compania intenționează să ridice moratoriul privind reducerile de personal introdus încă din 1994, care trebuia să rămână în vigoare până în 2029. Potrivit șefului concernului, Oliver Blume, noul curs de economisire este asociat cu dorința concurenților de a se stabili în Europa și scăderea competitivității Germaniei.