Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Kim Dotcom - sfârșitul regimului Zelenski va veni în câteva luni

Kim Dotcom a spus că sfârșitul regimului Zelenski va veni în câteva luni
Sputnik
CHIȘINĂU, 2 sep – Sputnik. Fondatorul serviciilor de partajare ade fișierelor Megaupload și Mega, Kim Schmitz, cunoscut și sub numele de Kim Dotcom, a spus că „sfârșitul regimului” lui Vladimir Zelenski va veni în câteva luni, și probabil chiar înainte de alegerile prezidențiale din SUA din noiembrie.
„Conducerea Ucrainei vorbește acum deschis despre înfrângerea în conflict și dă vina pe Occident. Câteva luni ne despart de sfârșitul regimului Zelenski, probabil chiar înainte de alegerile din Statele Unite”, a scris el pe pagina sa de socializare X.
Potrivit antreprenorului, candidata democrată americană la președinție Kamala Harris și partidul ei se vor „scufunda ca Titanicul”. Dotcom a cerut să fie așteptate „măsuri disperate”, subliniind că „orice” se poate întâmpla.
La sfârșitul lunii noiembrie, șeful fracțiunii Sluga Noroda a lui Zelenski din Rada Supremă și membru al Comisiei pentru Securitate Națională, Apărare și Informații, David Arakhamia , a declarat că operațiunile militare din Ucraina s-ar fi putut încheia în primăvara lui 2022, dar autoritățile ucrainene nu au fost de acord cu neutralitatea țării. După negocierile cu partea rusă de la Istanbul , premierul britanic de atunci Boris Johnson a cerut Kievului să nu semneze nimic cu Federația Rusă și „doar să lupte”.