Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kievul continuă să utilizeze metode teroriste pe teritoriul Rusiei a declarat Zaharova

Maria Zaharova. Foto de arhivă
Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe a declarat că Kievul continuă să comită acte de sabotaj pe teritoriul Rusiei.
Sputnik
CHIȘINĂU, 8 aug - Sputnik. Kievul continuă să folosească metode teroriste pe teritoriul Rusiei, a declarat pentru RIA Novosti purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova.
"Pe teritoriul țării noastre el (Kievul) continuă să aplice metode teroriste - comite sabotaje și asasinate politice, bombardează în mod regulat instalațiile infrastructurii civile", a declarat ea.
Potrivit Ministerului rus al Apărării, marți, la ora 08.00, aproximativ 300 de militanți din Brigada 22 Mecanizată a armatei ucrainene, sprijiniți de 11 tancuri și peste 20 de vehicule blindate de luptă, au atacat pozițiile trupelor de supraveghere a frontierei de stat în zona satelor Nikolayevo-Daryino și Oleșnea, situate în apropierea frontierei cu Ucraina, în regiunea Kursk.
Șeful adjunct al Ministerului Sănătății, Aleksei Kuznețov, a declarat miercuri că 24 de persoane care au fost rănite și au suferit vătămări corporale, inclusiv șase copii, în bombardamentele din regiunea Kursk.