Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kievul continuă să folosească metode teroriste pe teritoriul Rusiei - Zaharova

Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe a declarat că Kievul continuă să comită sabotaj pe teritoriul Rusiei.
Sputnik
CHIȘINĂU, 9 august - Sputnik. Kievul continuă să folosească metode teroriste pe teritoriul Rusiei, a declarat pentru RIA Novosti reprezentantul oficial al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova .
„Pe teritoriul țării noastre, ea (Kiev) continuă să folosească metode teroriste – săvârșind sabotaj și asasinate politice, bombardând în mod regulat infrastructura civilă”, a spus ea.
Potrivit Ministerului rus al Apărării, marți, la ora 8.00, aproximativ 300 de militanți din brigada 22 mecanizată a armatei ucrainene, sprijiniți de 11 tancuri și peste 20 de vehicule blindate de luptă, au atacat pozițiile unităților de acoperire a frontierei de stat din zone a satelor Nikolaevo-Daryino și Oleshnya, situate în imediata apropiere de granița cu Ucraina în regiunea Kursk.
Asistentul șefului Ministerului Sănătății Alexei Kuznețov a raportat miercuri că 24 de persoane, inclusiv șase copii, au fost rănite și rănite în timpul bombardamentelor din regiunea Kursk.