Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Pușkov: Alegerea lui Harris ar putea fi „ultima suflare” a Statelor Unite

Pușkov: Alegerea lui Harris ca președinte ar putea fi ultima suflare pentru Statele Unite
Sputnik
MOSCOVA, 2 aug - Sputnik. Șeful Comisiei pentru Politica Informațională a Consiliului Federației, Alexei Pușkov, a spus că alegerea Kamalei Harris în funcția de președinte ar putea fi „ultima suflare” pentru Statele Unite.
„Alegerea” Kamalei Harris, în jurul căreia toate forțele ultraliberale, agresive, globaliste și transgender din Statele Unite și-au adunat, sau mai bine zis, „implantarea” ei la Casa Albă ca președinte, în ciuda incompetenței vizibile pe care chiar și Obama a recunoscut că ar putea fi suspinul lui Leviathan american. Să ne amintim că Imperiul Roman, la momentul declinului său, era condus de împărați din ce în ce mai slabi și incompetenți, care i-au distrus și pe cei care încă mai puteau să-l apere, a scris Pușkov pe canalul Telegram.
Alexei Pușkov a remarcat că „țesătura socială” a Americii este ruptă în două părți de forțe egale, ireconciliabile și opuse, cărora ar putea să nu le poată rezista. Potrivit senatorului, Donald Trump și Kamala Harris sunt antipozi chiar mai mari decât Donald Trump și Joe Biden. În plus, Pușkov a spus că lui Kamala Harris îi lipsește experiența, carisma și personalitatea politică.
„Cu alegeri strânse, victoria ei va fi și mai greu de crezut decât „victoria” lui Biden din 2020. În orice caz, alegerea - reală sau fictivă - a Kamalei Harris nu va face decât să accelereze căderea Americii ca putere lume”, a adăugat el.
Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie. Președintele în exercițiu, Joe Biden, mai devreme, pe fondul îngrijorărilor legate de sănătatea sa și al criticilor tot mai mari, a decis să nu caute realegerea pentru un al doilea mandat și a susținut candidatura vicepreședintelui său, Kamala Harris. Candidatura ei a fost apoi susținută de democrații din Congres și de susținătorii de partid de frunte, dar ea avea să primească nominalizarea oficială democrată pe baza unui vot al delegaților, care urma să fie apoi cimentată de convenția de la Chicago . Fostul președinte Donald Trump a fost nominalizat oficial de Partidul Republican pentru funcția de șef al statului.