Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a ordonat reducerea impozitului pe venit pentru producătorii de echipamente speciale

Putin a ordonat reducerea impozitului pe profit pentru producătorii de echipamente tehnice
Sputnik
MOSCOVA, 1 august - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a ordonat Cabinetului de Miniștri să reducă impozitele pe venit și primele de asigurare pentru organizațiile producătoare de echipamente tehnologice speciale. Lista corespunzătoare de instrucțiuni după reuniunea Consiliului pentru Știință și Educație și întâlnirea cu beneficiarii de megagranturi și oamenii de știință de frunte a fost publicată pe site-ul web al Kremlinului .
„Către Guvernul Federației Ruse: să asigure introducerea modificărilor la legislația Federației Ruse care vizează aplicarea unei cote reduse a impozitului pe venit și a tarifelor reduse ale primelor de asigurare pentru organizațiile angajate în producția de echipamente tehnologice speciale, componente și consumabile pentru industria radio-electronică”, scrie în textul instrucțiunilor.
Termenul limită este 1 aprilie 2025, iar prim-ministrul rus Mihail Mișustin a fost numit responsabil.