Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mișustin: Aviația continuă să se dezvolte în ciuda sancțiunilor

Prim-ministrul Mișustin: Aviația rusă continuă să se dezvolte în ciuda sancțiunilor
Sputnik
MOSCOVA, 1 august - Sputnik. Aviația rusă continuă să se dezvolte, în ciuda presiunii fără precedent de sancțiuni, acest lucru se aplică și infrastructurii, aerodromurilor, sistemelor de control și se deschid și noi rute, a declarat premierul rus Mihail Mișustin, la o întâlnire cu șeful Agenției Federale de Transport Aerian, Dmitri Yadrov.
„Este foarte important că astăzi, în ciuda presiunii de sancțiuni fără precedent, aviația internă continuă să se dezvolte. Aceasta nu este doar aviația în sine, este și infrastructură, aerodromuri, sisteme de control, se deschid noi rute, ați spus despre asta acest lucru, devine din ce în ce mai puțin să faci un transfer undeva sau să zbori la Moscova pentru a te întoarce înapoi în același Orient Îndepărtat, totul este foarte important”, a spus Mișustin.
Premierul a remarcat că traficul aerian și transportul aerian sunt de importanță strategică pentru țară, așa că este important să facem zborurile mai accesibile. Pe parcursul a șase ani, este planificată creșterea intensității acestora de 1,5 ori.
„Acest lucru va necesita o abordare integrată și acțiuni coordonate nu numai de autorități, ci și de organizații private, companii, știință, industrie, industria digitală, complexul de construcții și întreaga comunitate aeriană, așa cum o numim noi,” accentuat Mișustin.