Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova va urmări cu maximă atenție summitul NATO de la Washington, a spus Peskov

Dmitri Peskov,. Foto de arhivă
Purtătorul de cuvânt al președinției ruse a declarat că Moscova va urmări îndeaproape summitul aniversar al NATO care începe la Washington.
Sputnik
CHIȘINĂU, 9 iul - Sputnik. Moscova va urmări îndeaproape retorica negocierilor și deciziile care vor fi luate la summitul NATO de la Washington, a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, transmite RIA Novosti.
"Aceasta este alianța (NATO - n.r.), care este direct implicată în conflictul ucrainean în favoarea Ucrainei. Prin urmare, desigur, vom urmări cu cea mai mare atenție retorica din spatele negocierilor, deciziile care vor fi luate și fixate pe hârtie", a spus Peskov.
Cea de-a 75-a aniversare a summitului Alianței Nord-Atlantice este programată în perioada 9-11 iulie la Washington. Ministrul moldovean de externe, Mihail Popșoi, participă la acesta la invitația secretarului de stat al SUA, Anthony Blinken.